DA SV NO EN

Jeg kan ikke logge ind?

Start med at tjekke dit kodeord og email, at dette er korrekt. Det er vigtigt at du skriver det korrekte kodeord, der skelnes mellem store og små bokstaver.

Virker det stadig ikke, kan du med fordel nulstille dit kodeord ved at indtaste din email.


Jeg har glemt mit kodeord?

Har du glemt dit kodeord, kan du nulstille dit nuværende ved hjælp af Glemt Kodeord formularen. Indtast din email og kom igang igen. Når du nulstiller dit kodeord beholder du stadig dit hold i spillet.


Hvordan opretter jeg et hold?

Først og fremmest skal du have bruger. Når du har oprettet det, kan du under MIN KONTO oprette et hold i et af de åbne spil. Under oprettelse står der hvor mange pladser der er tilbage i hvert spil.


Mit hold er ikke på listen?

Dit hold vil først figurere på topscore listen når du har sat et komplet hold.


Virker min bruger til alle spil?

Din bruger kan bruges til alle spil der oprettes. Du kan dog kun oprette et hold i hvert spil.

Du behøver derfor ikke at oprette en ny bruger ved hvert spil.


Hvad koster det?

Det koster intet at have en bruger hos os. Alle vores spil er oftest gratis og endda med sponsorpræmier som gør det muligt at vinde præmier. Vi bestræber os på at give dig som bruger en oplevelse der gør det sjovt uden for mange reklamer.


Hvor mange penge kan jeg købe for?

Værdien til et nyt hold sætter Banken pr. spil. Banken sætter automatisk værdien på din konto, når du har oprettet et hold. Du kan ikke overføre overskuddet fra andre spil til et nyt spil, ligeledes hæfter du heller ikke for dit tab.0,00